Projekt információk

Projekt információk

Pécs- Egyetemvárosban, három épülettömbből álló modern új építésű lakóparkban lakások, üzlethelyiség és gépkocsi parkolók még korlátozott számban eladók. A három épületben összesen 17 lakás, 2 üzlethelyiség és 19 felszín alatti gépkocsiparkoló kerül kialakításra. A lakások mérete és fekvése változó, így mindenki megtalálja a számára ideális ingatlant. A lakások belső elrendezése a Vevő kívánsága szerint rövid ideig még módosíthatók. A hideg-meleg burkolatok, szaniterek, a belső nyílászárók a műszaki tartalom szerinti ár kategóriában szabadon választhatók. Az épületek műszaki átadása 2024.

1. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS 1.1 A környezet Az ingatlan a belvároshoz közvetlenül kapcsolódó Tettye városrészben helyezkedik el. A Tettye Pécs városának legfestőibb része, a Mecsek lábánál található. A tájon keresztül folyik egy bővizű patak a Tettye patak, amelynek környékét „Malomszeg”-nek hívták, ugyanis hajdanán a patak mentén vízimalmok működtek. Tettye park közel négy és fél hektár, kellemes, nyugodt kikapcsolódási lehetőséget nyújt a város lakóinak, rendszeresen nyújt színteret városi rendezvényeknek is, itt zajlanak a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) előadásai és más városi események. A Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa program részeként a „Közterek és parkok újjászületése” projekt részeként Pécs-Tettye városrész jelentős része megszépülhetett. A park sétányai korszerű burkolatot kaptak és biztosították rajtuk az akadálymentes közlekedést. A romoktól déli irányba lett kialakítva a park új központja, sok kényelmes paddal, vízjátékos medencékkel. Megszűnt a területet átvágó közút, így összefüggő parkban pihenhetnek a látogatók. A gyerekek örömére új játszótér épült, megtartva az elefánt csúszdát, nyilvános illemhellyel és parkolóval is ellátták a parkot. A parkban sok XXI. századi kertépítészeti elem megjelenik, a mozaik mezőkkel díszített sokszög padok látványa több helyen feltűnik a parkban. Megújult a Mésztufa barlang is. 2022-ben elkészült közvetlenül a házak mellett Pécs legújabb parkja, a Hamerli park. 1.2 A Házak Az építészeti koncepció kialakításánál fontos szempont volt a Tettyei sajátos épületstruktúra továbbvitele. Ennek megfelelően az épülettömeget több, léptékében, tömegében a környező beépítéshez jobban illeszkedő kisebb egységre bontottuk. A beépítés követi az utcavonalat, az épületek az utcavonallal párhuzamos nyeregtetős tömegek, mint a Tettyei beépítések zöme. Az építészeti koncepció fontos eleme a kialakult épületegységek tereplejtéssel való lelépcsőzése, mely tükröződik a belső kert kialakításában is, minden egységnek külön szinten van a bejárata és külön szinten helyezkedik el a hozzá tartozó kizárólagos használatú kertrész. A koncepció fontos eleme az udvar egyben tartása, a gépkocsik kizárásával, és annak megfogalmazása egy élhető térré. A lakóépület egységek mindegyike pinceszintet, földszintet, és tetőszintet foglal magába. A földszinteken kaptak helyet a belépő-nappali-konyha-étkező terei, innen belső lépcsőn keresztül megközelíthető a tetőszint, ahol a hálószobák és a fürdő kapott helyet, illetve lefelé a pinceszint, ahol a gépészeti-tároló-háztartási helyiség, és egy többcélú szabadidős tér kapott helyet. Az épületek mindegyikéhez kapcsolódik a földszinten saját kertrész és egy önálló gépkocsibeálló hely.

Pécsett a Rigóder városrész kedvelt részén, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósított, összesen 14 lakásból álló, modern stílusú, háromszintes házban , exclusive kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns új építésű, 20cm-es szigeteléssel, lakásonként egyedi mérővel rendelkező központi levegő/ víz hőszivattyús fűtőrendszerrel ellátott, teraszos lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, még leköthetők. A lakóterek mindegyikében kényelmes konyha-étkező-nappali, valamint, további egy, illetve kettő, három darab, külön bejáratú, szintén kényelmes hálószoba, valamint minden igényt kielégítő, modern minőségi burkolatokkal ellátott fürdő-WC-k kerülnek kialakításra. A lakáshoz igény esetén külön teremgarázs hely is vásárolható azzal, hogy annak megvétele nem kötelező, amennyiben a vevő kizárólag lakást kíván vásárolni. Az adott lakás ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, a hideg- és meleg burkolatok, a belső nyílászárók, valamint a szaniterek a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatók, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre. A lakáshoz közös használatú panorámás jakuzzival és szaunával ellátott napozó terasz is tartozik, melyet az ár tartalmaz.

Pécsett, a Rigóderi városrészben 1300 m2-es telken épülő 3 lakásos lakóparki projektben 68, 68 és 75 m2-es, nappali + két, illetve nappali + három hálós,24 nm-es iroda , EGYSZINTES, napelemmel szerelt, NULLA ENERGIÁS lakások 18 -22 m2-es garázzsal 10-14 nm-es terasszal és 60-70 nm-es saját kertkapcsolattal, több évtizedes építőipari múlttal rendelkező kivitelezőtől leköthetők. Ugyanezen technológiával és épületgépészeti megoldásokkal szerelt, már átadott referencia lakások igény esetén megtekinthetők. A lakásonkénti 9,5 kW-os napelem rendszer a ház teljes energia szükségletét fedezi (elektromos kazán és vízmelegítő, világítás, klíma) Tégla szerkezet, 15 cm grafitos külső hőszigetelés, 5 kamrás, gázos 3 rétegű üvegezésű ablakok, klíma és riasztó előkészítés. Kiválasztható értékhatáron belül a laminált parketta, járólap – csempe – burkolatok, mosdó, tusoló, kád, csapok, beépített wc, a falak színe, és a belső ajtók. Várható átadás 2023. IV. negyedév. A három féle kiviteli opció ára a következők szerint alakul: L01 -68 m2 es lakás 77.756 .000 MFt + garázs 8--9 MFt L02- 68 m2 es lakás 77.228.000 MFt + garázs 8-9MFt L03-75+25 m2 es lakás 121.118.000 MFt + garázs 8-9 MFt

A könnyen megközelíthető helyen, mégis távol a város zajától, az erdő határában található, családias környezetet biztosító Tolnai Kert lakópark 2024-től 4 panorámás ikerházzal bővül, így összesen 8 új lakás lesz elérhető az otthonkeresők számára. Projekt leírás: Az újépítésű közösségi lakópark Pécs dinamikusan fejlődő, zöldövezeti részén, a nyugati városrészben helyezkedik el, mely 1 különálló családi házból és 4 panorámás teraszházból (8 lakás) áll. A lakóparkba fizikailag elzárt, privát magánút vezet. A zárt lakóparkba elektromos kapun keresztül lehet csak bejutni. A zöldövezeti lakópark tökéletes érzékkel játszik a privátszféra és a közösségi terek határaival. Az épületek kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak a tervezők arra, hogy a családok zavartalanul éljék mindennapjaikat. Valamennyi lakás átgondolt elosztású, tágas és világos terekkel rendelkezik, ami a vevő igénye szerint kis mértékben változtatható. A korszerű, rendkívül stabil, környezetbarát és népszerű SIP technológiával épülő házak, a kiváló hőszigetelő- és statikai tulajdonságaik miatt igen gazdaságosan üzemeltethetők. A hőtechnikai előírások miatt már a jövőnek építve 10 cm EPS plusz külső hőszigetelést is kap az épület. A tökéletes hőszigetelés miatt hőhídmentes és a száraz építés során nem kerül nedvesség az épületbe. A Park otthonai hőtechnikailag megfelelnek a mai kor követelményeinek. Minden lakáshoz napelem lesz telepítve, amik által az elektromos fűtés és áramköltség akár nulla is lehet. A NOBO Fjord típusú fűtőpanelek a hőigénynek megfelelő méretben NOBO NCU 2R rádiós vezérlésű termosztáttal vannak ellátva, melyek a NOBO Eco Hub központi egységgel szabályozhatók és programozhatók. Ennél a tökéletes zöld otthonnál nem kell kompromisszumokat kötnie és a rezsiköltségeket is minimálisra csökkentheti.A lakópark autóval a belvárostól alig 10 percre, az uránvárosi autóbusz-állomástól 3 percre található. A könnyebb mindennapokat a közvetlen közelben levő óvodák, iskolák biztosítják: csupán 3 perc innen az Istenkúti Óvoda, valamint a Mandulafa Waldorf Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. A 2022 év végére elkészülő lakópark otthonait most 5%-os áfával vásárolhatja meg, mellyel több millió forintot spórolhat. A ház kifizetési ütemezése 5 részletben, készültség arányosan történik.

Kozármislenyi 9 lakásos új építésű társasház, udvari parkolóval, minőségi kivitelezéssel.

Eladó Pellérdi CSOK-os 2 lakásos családi társasház. Lakások ára: 94 900 000 Ft Átadás: Jelenleg kulcsrakész állapot, albetétesítés és használatbavételi engedély még nincs meg, de az első vevőnél ez is el lesz indítva. A garázs benne van az árban. Tulajdonságok lakásonként: Alsó szint klimatizált, Bröjte 24kW-os gáz központi fűtés radiátorokkal, 3kW-os napelem rendszer, nyílászárók 3 rtg üvegezéssel, 15 cm homlokzati hőszigetelés, lakásonként minden közműóra külön. A két lakás között 30-as hanggátló falak. 5%-os ÁFA visszatérítésre is alkalmas új építésű.

Fonyódliget szabadstrand mellett 60 lakásos társasház, mely 3 ütemben épül. A még elérhető ingatlanok a B és C épületben találhatóak. A C épületben alul 4 üzlet +2 emeleten 6 lakás kerül kialakitásra. A B épületben 33 db lakás, 12 garázs és 12 parkoló hely kerül kialakitásra. Melyek külön megvásárolhatóak. A tervezés során a magas műszaki tartalom mellett, nagyon fontos szempont volt, hogy jól funkcionáló, élhető terek legyenek kialakítva elegáns megjelenésű épületben. Vizparti közelségű panorámával. A B épüéet várható átadása 2023 II.negyedév a C épületé 2024 II.negyedév. FONTOS INFORMÁCIÓ Ingatlan.com FELÜLETEN NEM HiRDETHETŐ

Fonyód Várhegyen épülő 6 lakásos modern stílusú 2 emeletes társasház. Az ingatlanok 54 nm-128 nm méretben, 1+1 szobástól a 2+2 szobásig kerülnek kialakításra. A jól átgondolt élhető terekkel rendelkező luxus színvonalú panorámás lakások 3 szinten (földszint+2 emelet) helyezkednek el. Magas műszaki tartalommal kerülnek kialakításra. Az ingatlan egész éves lakhatásra kialakított, de nyaralásra, befektetési célra is kiváló lehetőség. A lakások klímatizálását hőszivattyús rendszer oldja meg. A projekt átadása a tervek szerint: 2023. április Műszaki tartalom a dokumentumok között található.