Projekt információk

Projekt információk

Pécs-Belvárosának a szívében, háromszintes, tégla, 8 lakásos társasházban ún. „okos otthon” kategóriájú, minimális rezsivel üzemeltethető, luxuskategóriájú új építésű lakások bevezető áron, 2022. szeptemberi átadással. A lakások fűtését és hűtését - ideértve a használati meleg vízellátást is - a hőszivattyúk biztosítják, melyek ugyanakkor lehetővé teszik a padló fűtését, a mennyezet hűtését, ezáltal garantálva a társasház egészének szerkezet fűtését és hűtését. A fentieken túl az épület tetején 12 kW-os naperőművet is létesítenek, amely alkalmas lesz a közös használatú terek világításának és a hőszivattyúk energiaszükségletének biztosítására. A kiépítésre kerülő ún. „okos otthon” alkalmazásával távolról lehet majd vezérelni a redőnyöket, a hőmérséklet szabályozást és a világítás vezérlését is. Igény esetén az adott lakás ingatlanhoz a teremgarázsszinten gk. beállót is lehet vásárolni.

Pécsett a Rigóder városrész kedvelt részén, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósított, összesen 14 lakásból álló, modern stílusú, háromszintes házban , exclusive kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns új építésű, 20cm-es szigeteléssel, lakásonként egyedi mérővel rendelkező központi levegő/ víz hőszivattyús fűtőrendszerrel ellátott, teraszos lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, még leköthetők. A lakóterek mindegyikében kényelmes konyha-étkező-nappali, valamint, további egy, illetve kettő, három darab, külön bejáratú, szintén kényelmes hálószoba, valamint minden igényt kielégítő, modern minőségi burkolatokkal ellátott fürdő-WC-k kerülnek kialakításra. A lakáshoz igény esetén külön teremgarázs hely is vásárolható azzal, hogy annak megvétele nem kötelező, amennyiben a vevő kizárólag lakást kíván vásárolni. Az adott lakás ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, a hideg- és meleg burkolatok, a belső nyílászárók, valamint a szaniterek a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatók, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre. A lakáshoz közös használatú panorámás jakuzzival és szaunával ellátott napozó terasz is tartozik, melyet az ár tartalmaz.

Pécsett, a Rigóderi városrészben 1600 m2-es telken épülő 4 lakásos lakóparkban 90 m2-es, nulla energia fogyasztású , napelemmel felszerelt lakások dupla garázzsal és kertkapcsolattal eladók. Egyszintes, napelemmel felszerelt 0 energia fogyasztású, 120 nm2 kertkapcsolattal rendelkeznek. A jelen tervek szerint előszoba, nappali-étkező, két hálószoba, fürdő, wc elosztású lakások igény esetén három hálószobássá még áttervezhetőek. A 9,5 kW-os napelem rendszer a ház teljes energia szükségletét fedezi (elektromos kazán és vízmelegítő, világítás, klíma) Tégla szerkezet, 15 cm grafitos külső hőszigetelés, 5 kamrás, gázos 3 rétegű üvegezésű Schüco nyílászárók aluminium , klíma és riasztó előkészítés. Kiválaszthatóak a megadott kereten belül : burkolatok, mosdó, tusoló, kád, csapok, beépített wc laminált parketta, járólap , a falak színe, és a beltéri ajtók. Várható átadás 2022. III. negyedév. A projekt a Zöld Otthon program hitel feltételeinek is megfelel. 10 MFt CSOK és 15 MFt kamattámogatott hitel igényelhető. A BERUHÁZÁSRA az 5%-os ÁFA KULCS IRÁNYADÓ, MELYET A MEGADOTT ÁR TARTALMAZ !

Kozármislenyi 9 lakásos új építésű társasház, udvari parkolóval, minőségi kivitelezéssel.

Fonyódliget szabadstrand mellett 60 lakásos társasház, mely 3 ütemben épül. A még elérhető ingatlanok a B és C épületben találhatóak. A C épületben alul 4 üzlet +2 emeleten 6 lakás kerül kialakitásra. A B épületben 33 db lakás, 12 garázs és 12 parkoló hely kerül kialakitásra. Melyek külön megvásárolhatóak. A tervezés során a magas műszaki tartalom mellett, nagyon fontos szempont volt, hogy jól funkcionáló, élhető terek legyenek kialakítva elegáns megjelenésű épületben. Vizparti közelségű panorámával. A B épüéet várható átadása 2023 II.negyedév a C épületé 2024 II.negyedév. FONTOS INFORMÁCIÓ Ingatlan.com FELÜLETEN NEM HiRDETHETŐ

Fonyód Várhegyen épülő 6 lakásos modern stílusú 2 emeletes társasház. Az ingatlanok 54 nm-128 nm méretben, 1+1 szobástól a 2+2 szobásig kerülnek kialakításra. A jól átgondolt élhető terekkel rendelkező luxus színvonalú panorámás lakások 3 szinten (földszint+2 emelet) helyezkednek el. Magas műszaki tartalom kerülnek kialakításra. Az ingatlan egész éves lakhatásra kialakított, de nyaralásra, befektetési célra is kiváló lehetőség. A lakások klimatizálását hőszivattyús rendszer oldja meg. A projekt átadása a tervek szerint: 2023. április Műszaki tartalom a dokumentumok között található.